CERA D'ABELLA NATURAL

La cera d’abella natural és un producte obtingut en fondre els panells que formen el rusc de les abelles. El creen elles mateixes a través d'unes glàndules anomenades cereres. No està considerat un aliment, tot i que és comestible. Es fon a partir dels 35-55ºC i s'utilitza molt sovint en cosmètica, espelmes, com a additiu alimentari o formulacions farmacèutiques...

La cera d'abella té propietats antiinflamatòries i cicatritzants. A més a més suavitza, hidrata i alimenta la pell ajudant a previndre-la de l’envelliment cutani. Pel que fa les espelmes, les que són de cera d’abella son les més naturals i que cremen net i sense fums.

ATENCIÓ!   Encara no és possible la venda on-line, però pots consultar els preus en aquesta pàgina.